Artige

Stand G026 + H026

Innovatieweg 3-08
7007 CD, Doetinchem
nederland
https://artige.nl/

Merken

Artige vertegenwoordigt de volgende merken:

Artige

Artige is een warm familiebedrijf met passie voor de wenskaart en hart voor de klant. De meeste van onze collecties worden bedacht en ontworpen door ons eigen enthousiaste en creatieve designteam. Elke keer weer spannend hoe deze worden ontvangen. Wij zien het als een uitdaging om samen met de detaillist steeds opnieuw de consument te blijven verrassen. Onze collecties zijn heel gevarieerd en kunnen een winkel een totaalpakket bieden. De afwerking van de collecties varieert van minimaal tot zeer luxe.

Vintiun Lampen

Om te personaliseren met naam of tekst. Razend populair in Spanje en nu ook beschikbaar in Nederland en België! Deze lampen worden handgemaakt in Spanje van duurzaam hout. Te gebruiken als kraam- of huwelijkscadeau of te geven bij iedere andere gelegenheid als cadeau met een extra persoonlijke touch. Elke lamp wordt geleverd met een houten stickervel: zo heeft jouw klant binnen twee minuten zijn of haar persoonlijke cadeau klaar.

Keel Toys

Superschattige knuffels van 100% gerecycled materiaal. Deze eco-knuffels zijn ontzettend leuk om cadeau te geven! Wie kan er nou weerstand bieden aan deze exotische dieren die helemaal hip zijn. Of aan die oude vertrouwde oerhollandse boerderijdieren? De Keeleco knuffels worden gepresenteerd in een handige display.

Francien

Nieuw in het kerst assortiment is de beroemde collectie van Francien

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen