Exposeren op vakbeurs Spot On Retail

Ontmoet retailers
inkopers en ondernemers

Retail is jouw en onze passie!

Op 15, 16 en 17 september 2024 wordt de 1e editie van vakbeurs Spot On Retail georganiseerd. Spot On Retail is de laatste jaren sterk gegroeid in omvang (voorheen onder de naam Spotlight) en deze trend zet zich nog steeds voort. We breiden de komende najaarseditie dan ook uit met een groter aantal m2.

Exposeren op vakbeurs Spot On Retail draait om het ontmoeten van bestaande en nieuwe klanten, om (nieuwe) producten en collecties te laten zien, vakgenoten te spreken en natuurlijk ook om verkopen.

De bezoekers van de beurs zijn:
 • Retailers, inkopers en ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe producten en trends.
 • Bedrijven die zichzelf met een bijzonder aanbod op de kaart willen zetten.
 • Retailers en ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klantgroepen.
 • De creatieve ondernemer die zich wil onderscheiden en groeien.
 • De ondernemer met focus op een stevig en breed aanbod of die zich juist wil specialiseren.

Tijdens Spot On Retail maak je kennis met ondernemers die zich willen onderscheiden en groeien. Doe je mee?

vakbeurs Spotlight stand DAM

Geen beperkingen

Exposanten komen graag terug onder andere omdat ze zich kunnen presenteren op de manier die bij hen past.

De beurs speelt in op de behoefte van aanbieders om zich op een ‘eigen’ manier te presenteren aan een duidelijke en interessante doelgroep. Je krijgt de vrijheid en ruimte om deel te nemen zoals past bij je bedrijf en daar hechten wij als organisatie veel waarde aan. Of het nu ingetogen, uitbundig, hoog, minimalistisch, kleurrijk, speels of zakelijk is, we denken graag mee en gaan uit van mogelijkheden in plaats van het bepalen van (te) strakke kaders waardoor exposanten zich beperkt voelen.

Toegankelijk, modern en overzichtelijk

Alles is bespreekbaar en het Autotron in Rosmalen is bij uitstek geschikt voor deze flexibele werkwijze. Het is een toegankelijke beurshal die beschikt over moderne faciliteiten. Bovendien presenteren alle exposanten zich overzichtelijk op de begane grond in één grote hal. Zo mist de bezoeker niets! Het is mogelijk om mee te doen met gehuurde standaard standbouw, een hotspot of een eigen stand.

Wil je meer informatie ontvangen over deelname? Stuur dan een bericht naar info@spotonretail.nl

vakbeurs Spotlight stand BIXXS The Yellow Penguin

Deelname mogelijkheden

Wil je meer informatie ontvangen over de deelnamemogelijkheden aan Spot On Retail, neem dan contact op via dit formulier.


  Wanneer

  15, 16 & 17 september 2024

  Waar

  Autotron Rosmalen
  Graafsebaan 133
  5248 NL Rosmalen

  De segmenten

  Spot On Retail richt zich op de volgende segmenten:

  • baby-, peuter- en kinderartikelen
  • speelgoed
  • stationery
  • wenskaarten
  • gifts
  • bord-, gezelschaps-, kaart- en solitaire spellen
  • knutselen en puzzelen
  • knuffels
  • back to school en schoolartikelen
  • feestartikelen
  • buitenspeelgoed
  • kinderboeken

  De segmenten vullen elkaar aan en bieden de retailer, inkoper en ondernemer een uitgebreid aanbod interessante producten om te groeien en een platform om te oriënteren.

  Vakbezoek

  Welke bezoekers kun je verwachten?

  Wij houden globaal aan dat het voor retailers en ondernemers met een speelgoedwinkel, babyspeciaalzaak, kinderspeciaalzaak, boekhandel, kiosk, giftshop, feestwinkel, warenhuis, cadeauwinkel, webshop, souvenirwinkels, camping- en parkwinkels, museumwinkels, ziekenhuiswinkels en drogisterijen interessant is om Spot On Retail te bezoeken. En dit zijn ook de doelgroepen waar wij onze communicatie op richten.

  Vakpubliek ontmoeten

  Iedere retailer, inkoper en ondernemer die producten aanbiedt in de segmenten speelgoed, stationery, gifts, wenskaartenen feestartikelen of die zich wil oriënteren is welkom. Exposeren op Spot On Retail betekent dus: vakpubliek ontmoeten en geen tassenvullers of dagjesmensen. Het is een professionele beurs waar zakelijke ontmoetingen centraal staan en dat in een fijne ambiance.

  Makkelijk leads opvolgen

  Een bezoek aan Spot On Retail is gratis na registratie van een aantal basisgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om de contactgegevens van een geïnteresseerde bezoeker te koppelen aan exposanten. Iedere bezoeker ontvangt een scanbare badge en de gegevens die worden gescand op de stand kunnen na afloop van Spot On Retail worden gedownload. Zo kun je je aandacht volledig richten op de bezoeker en wordt het opvolgen van de leads na de beurs een stuk makkelijker. Hierbij houden wij ons natuurlijk strikt aan de wettelijke regelgeving ten aanzien van de privacy.

  Social Media

  Aandacht en taggen

  Social media zijn niet meer weg te denken uit het ondernemersleven. Wij werken dan ook graag samen met onze exposanten om meer aandacht te krijgen voor Spotlight. Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram en tag ons in berichten.

  Delen en bereiken

  Alle exposanten worden uitgenodigd om informatie te delen over hun deelname aan de vakbeurs en/of de producten en collecties die ze laten zien tijdens Spot On Retail. Voor een groot bereik en optimale promotie werken wij samen met vakuitgaven zoals Speelgoed en Hobby, Boekblad en Babywereld, Onze Branche en KBM.

  Ook versturen we digitale mailingen naar ons eigen bestand dat ruim 18.000 unieke mailadressen bevat. En tevens hebben we een ‘digitale samenwerking’ voor het versturen van mailings met de genoemde media.

  Samen bereiken we meer!

  Samen bereiken we meer

  Wij vinden samenwerking belangrijk, want hoe cliché het ook klinkt: samen bereik je veel meer dan alleen.

  Namens deelnemers kunnen wij klanten uitnodigen voor een bezoek aan Spot On Retail, uiteraard volgens de AVG-wetgeving. Maar dit is slechts één van de services die we bieden. Daarnaast hebben we de volgende middelen beschikbaar waar je als deelnemer aan Spot On Retail gratis gebruik van kunt maken:

  • Uitnodigingskaarten
  • Banners op social media, web en email
  • Banners op het gewenste formaat, evt. met persoonlijke tekst
  • Brief om relaties uit te nodigen
  • Persoonlijke link om relaties uit te nodigen

  Najaarseditie Spot On Retail

  De eerstvolgende editie van Spot On Retail is op 15, 16 en 17 september 2024 in het Autotron, Rosmalen. Wil je exposeren op vakbeurs Spotlight? Laat het ons weten en stuur een bericht naar info@spotonretail.nl. Eerst de kat uit de boom kijken? Kom gerust langs. We spreken je graag en maken met veel genoegen samen een ronde op de beursvloer.

  After
  movie
  2023

  Volg ons op social media