Segment gifts goed vertegenwoordigd op Spot On Retail!

Gifts om te geven, krijgen en verrassen en (jezelf) te verwennen.

Altijd een cadeautje meenemen

Als je naar een feestje gaat of bij iemand op bezoek dan neem je iets mee, een gift! Het is voor velen van ons een gewoonte, omdat we dat van huis uit hebben meegekregen of omdat het zo leuk is om iemand blij te maken. Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een gift mee te nemen en dat maakt het een waardevolle aanvulling in het assortiment van veel retailers en shops.

Ik waardeer jou

Een leuk aandenken, een attentie om vriendschap te vieren of een hart onder de riem voor wanneer het even niet zo goed gaat. Of een cadeautje voor het broertje of zusje van de nieuwgeborene, iets speciaals voor Moederdag, Valentijnsdag of kerst. Ook zie je vaak dat mensen graag iets meenemen voor een afspraakje met vrienden of familie, gewoon iets leuks dat niet te gek is maar laat zien ‘ik waardeer jou’. We willen simpelweg niet met lege handen komen.

Wel zo leuk

Wat we ook vaak doen is iets meenemen voor de kinderen als we ergens op bezoek gaan. Een leuke zaklamp of een zakje knikkers, een boekje met stikkers, een stuiterbal of scheetkussen. Het zijn een paar voorbeelden van impulsaankopen die we zo meepakken. Niet te duur, maar wel zo leuk en heel erg gewaardeerd.

Kinderfeestje

Voor kinderen is dat weer anders. Als je een kinderfeestje geeft dan verwacht je cadeautjes en als je bent uitgenodigd voor een feestje dan ga je ervoor shoppen. Vaak bepalen ouders een maximumbedrag voor een kindercadeautje en gifts vallen vaak binnen dat budget. Bovendien is er een grote markt voor ‘hebbedingetjes’, die niet alleen bij kinderen geliefd zijn maar ook bij volwassenen.

Opkomst van de gift

Weet je nog? Vroeger kocht je standaard een bloemetje. Of een doos chocolade of flesje wijn. Dat zijn natuurlijk nog steeds fijne dingen om te geven en krijgen toch verdringt de opkomst van de gift deze geijkte meenemers in een gestaag tempo. Een kans voor ondernemers dus om op in te spelen!

Ontdek welke gifts onze exposanten aanbieden. Van klein naar groot en van goedkoop naar iets prijziger. Je bent welkom!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 en 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Kom naar Spot On Retail

Onze exposanten bieden de nieuwste, coolste en hipste producten aan. Kom naar Spot On Retail en zorg ervoor dat jouw collectie helemaal up-to-date is met de allerleukste gifts!

Inpakken maar!

We bieden onze bezoekers tijdens de voorjaarseditie een aantal interessante activiteiten aan, waaronder een inpak demonstratie voor waanzinnig ingepakte aankopen!

‘Dat is leuk om te geven’

Ben je voor je winkel, boekhandel, shop, kiosk, warenhuis, conceptstore of speelgoedwinkel op zoek naar producten in dit segment? Voor winkelpubliek dat iets ziet liggen en denkt: ‘Ja dat is leuk om te geven.’ Of: ‘Dat is handig om in huis te hebben als ik eens op visite ga of kinderen op bezoek krijg.’

Of voor kinderen die zoeken naar dat ene leuke cadeautje of een hippe gadget om bij het cadeau te doen, waarmee ze niet alleen de jarige verrassen maar zelf ook de blits maken? Dan ben je bij Spot On Retail op de juiste plek!

Meer aanbod en tickets

Naast alles voor kids tref je ook een groot aantal exposanten met speelgoed en kinderproducten, stationery, wenskaarten en party!

Ondernemers bezoeken Spot On Retail gratis. Volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven. Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Lees over de meerwaarde van het bezoeken van een vakbeurs en andere gerelateerde artikelen in ‘Het belang van een vakbeurs’.

Volg ons op social media