Segmenten

Het aanbod op Spot On Retail

Retailer, inkoper en ondernemer

Tijdens Spot On Retail vind de retailer, inkoper en ondernemer een uitgebreid aanbod van o.a.

baby-, peuter- en kinderspeelgoed, artikelen en gifts, stationery, knuffels, back to school en huiswerkartikelen en kinderboeken.

Deze segmenten vullen elkaar perfect aan en bieden de je een enorm breed aanbod aan producten en platform om te oriënteren.

De segmenten

We onderscheiden een aantal segmenten tijdens Spot On Retail waar we ons op richten:

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 en 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Speelgoed

Tijdens de beurs vind je een groot aanbod van speelgoed. Naast grote merken komen ook kleinere specialistische merken naar Spot On Retail.

Lekker spelen en je uitleven. Ontdekken en leren. Buitenspelen en op avontuur gaan. Puzzelen en knutselen. Knuffelen en fantaseren… Alles op het gebied van speelgoed is bij ons te vinden. Je kunt naar hartenlust komen inkopen en nieuwe producten ontdekken!

Babyproducten, peuterproducten, kleuterproducten en kinderproducten

Van baby tot en met 18 jaar biedt Spotlight een grote verscheidenheid aan producten. Of het nou om schattige rompertjes gaat voor de allerkleinsten, rugtassen voor de eerste schooldag of een trendy drinkbeker to-go. Bij Spot On Retail vind je het. Lees meer.

Stationery

Stationery is een echt mode accessoire geworden waarmee je niet alleen ieder kind en iedere tiener blij maakt, ook volwassenen zijn gek op mooie spullen en schrijfwaren voor op het bureau. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende stijlen. Ben je op zoek naar mooie wenskaarten, kekke pennen, coole tasjes, leuke notitieblokken en hippe bureauaccessoires? Dit en nog veel meer stationery producten ontdek je tijdens Spotlight. Lees meer.

Wenskaarten

Dat wenskaarten nog steeds immens populair zijn. Volgens NSO Retail koopt 90% van de huishoudens en ontvangt een inwoner van Nederland meer dan 25 kaarten per jaar, waarvan een zesde verjaardagskaarten zijn. Op de beursvloer van Spot On Retail is dan ook een groot aanbod van wenskaarten te vinden. Welke boodschap je ook wilt versturen met de post, het is er en ook nog eens in de meest uiteenlopende beeltenissen en met verschillende teksten. Op zoek naar een uitbreiding van je wenskaarten assortiment? Of wil je weten of het voor jouw winkel een geschikte productgroep is? Kom dan naar Spot On Retai en ontdek het zelf!

Gifts en Gadgets

Tijdens Spot On Retail worden cadeauartikelen aangeboden voor kleine en grote gelegenheden en kleine en grote budgetten. Hier vallen ook de gadgets onder: voor iedere gelegenheid is er wel een leuke gadget, iets dat je kunt geven of krijgen en wat ‘gewoon leuk’ is. Vaak zijn deze producten trendgevoelig en echte ‘blijmakers’. Op zoek naar cadeaus en gadgets voor je winkel of shop? Kom dan naar Spot On Retail.

Party!

We maken een feestje van Spot On Retail! Ballonnen, kaarsjes, tafelkleden, bordjes, bekers, bestek, rietjes, inpakpapier, verpakkingsmateriaal, confetti…voor ieder seizoen, iedere gelegenheid en ieder thema is er wel een feestartikel.

De relatie met baby-, peuter- en kidsartikelen is hier overduidelijk aanwezig. Kinderfeestjes, verjaardagen, zwemfeestjes, diplomafeestjes, jubilea… Ben je retailer, inkoper en ondernemer die feestartikelen aanbiedt? Kom dan naar Spot On Retail!

Volg ons op social media