Bbizz Adventure in Sports B.V.

Stand G051

Crommelinbaan 49c
2142 EX, Cruquius
nederland
http://www.bbizzshop.nl

Merken

Bbizz Adventure in Sports B.V. vertegenwoordigt de volgende merken:

PlaySTEM

Play STEM educatief speelgoed maakt leerzame creatieve met een uitstekend ontwerp. Dit helpt kinderen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid opwekken,

Tonecheer

Prachtige booknooks om zelf te maken.

XKites

XKites is een van de meest bekende kinder-vliegermerken in de Verenigde Staten. Door de spectaculaire ontwerpen en door de 3d vliegers heeft XKites zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende merken. XKites ontwerpt en produceert een brede range kindervliegers met mooie afbeeldingen. De XKites zijn goed van kwaliteit, worden geleverd met vliegerlijn en zijn mooi verpakt. Het assortiment is breed; van minivliegers tot grote 3D vliegers.

Eurodisc

Frisbee's en sport discs

Starcube

Heerlijk puzzelen

Vicfun

Vicfun badmintonsets

Tim Bird

De echte vliegende vogel van TimBird

Spiderkites

Eigenlijk wil je nooit echt volwassen worden, of niet soms? Bij Spiderkites vonden ze het daarom een goed idee om innovatieve, mooie vliegers van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor een eerlijke prijs. Dat blijkt steeds weer te lukken met nieuwe innovatieve vliegers. Maar het belangrijkste voor Spiderkites is dat ze vooral leuke producten leveren voor hun gebruikers.

Discraft

Sport Discs en frisbee's

Wisdom Ball

Heerlijk puzzelen!

Project Genius

Breinbrekers!

Wooden City

Houten bouwsets

Franzis

Met de unieke modelbouwpakketten van Franzis bouw je onder andere een aantal verbrandingsmotoren van Porsche en BMW. Iedereen met auto's als hobby bouwt nu zelf een 4 of 6 cilinder motor in miniatuur. De motoren werken echt! Op deze manier ga je de techniek erachter begrijpen. Niet alleen voor hobby, maar ook om de techniek te begrijpen zijn deze modelbouwsets zeer boeiend

Stomp Rocket

Ren, Spring, Stamp!!!! Het leukste buitenspeelgoed!

Nerf

Nerf is het leukste buitenspeelgoed.

Aqua Dragons

Aqua Dragons zijn echte waterwezens die je thuis in een aquarium kan uitbroeden en kweken. Voeg gewoon water toe aan het aquarium en het zakje met de eieren. Je jongen zullen in het begin microscopisch klein zijn, maar binnen een week kan je ze zien.

Invento HQ

Al meer dan 25 jaar staat Invento synoniem voor de leukste vrijetijdsartikelen. Of het nu hip en cool of klassiek is; Invento artikelen zorgen voor plezier en opwinding voor alle leeftijden. Het handelsmerk HQ (High Quality) is in 1986 opgericht in Duitsland. Inmiddels heeft het merk al heel veel populaire vliegers op de markt gebracht. De uitgebreide HQ range bestaat onder andere uit éénlijns vliegers, stuntvliegers, matrasvliegers, LEI kites voor kitesurfen en windspelen.

Aerobie

De unieke eigenschappen van de Aerobie werpringen, discs, superdiscs, sonic fin en bounce ballen zorgen al sinds het eind van de jaren 70 voor heel veel plezier. Voor iedereen met een sportieve interesse heeft Aerobie een product voor urenlang speelplezier. Het unieke ontwerp van de sprint ring en de pro ring zorgen voor een snelle rechte vlucht die zelfs een wereldrecord heeft opgeleverd.

Gunther

Gunther heeft een lange historie in het maken van kwalitatief goed en vooral leuk buiten speelgoed. Van vliegtuigjes tot boemerangs van vliegers tot helicopters en bootjes. Er is altijd iets leuks voor elke leeftijd en voor elk niveau. Perfecte artikelen voor plezier tijdens elk seizoen. Leuke artikelen voor het hele jaar Breed assortiment zoals bootjes, vliegers, vliegtuigjes en boemerangs Prima kwaliteit

Robotime

Voor de knutselaars zijn de modieuze en gedetailleerde handgemaakte miniatuur-huisjes ter wereld helemaal het einde. Lijm alle onderdelen aan elkaar, verf de verschillende onderdelen en geniet van het plezier van het maken van een schattig huis. De zelf te bouwen houten knikkerbanen zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook leuk om mee te spelen.

OktoClay

Met Octo Clay maak je een eigen uniek meesterwerk. Met de 'air clay' kan je meer dan je denkt! Je vormt en kneed het gemakkelijk in de gewenste vorm. Neem tijd voor jezelf en verbaas je over je eigen creatieve talent. In de doos vind je alles wat je nodig hebt: Pakketjes air clay in de benodigde kleuren, een houten boetseer spatel en een canvas om het kunstwerk op te maken.

Time for Machine

Time For Machine produceert prachtige en leerzame bouwsets van metaal waarbij alles draait om de magie van metaal. Houd even je adem in, kijk goed en wordt verliefd op de glans, de details en de prachtige ontwerpen. Deze bouwsets zijn een perfecte combinatie van verfijnde klassiekers en minimalistische estethiek. De lijnen zijn eenvoudig en elegant en strak. De metalen mechanische modellen voor volwassenen zijn geweldig om cadeau te geven.

PlaySTEM

Play STEM educatief speelgoed maakt leerzame creatieve met een uitstekend ontwerp. Dit helpt kinderen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid opwekken, bedenken onze ontwerpers uit Europa en de VS een verscheidenheid aan productconcepten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst. Assortiment: Voertuigen Boten Weerstations Vliegtuigen

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen