HOT Sports + Toys

Stand D081

Celsiusstraat 18B
1704 RW, Heerhugowaard
nederland
https://www.hotsports.nl

Merken

HOT Sports + Toys vertegenwoordigt de volgende merken:

HOT Sports + Toys

Handels-Onderneming Telgenkamp, afgekort HOT Sports + Toys, is uw groothandel in sport en spel artikelen.

Heye puzzels

Heye puzzels zijn hoge kwaliteitspuzzels uit Duitsland, van bekende kunstenaars. Bekend geworden door de kenmerkende 3-hoekige dozen, zijn de puzzels ook in normale puzzeldozen beschikbaar.

HOT Games

Na jarenlang de distributie voor diverse spellenmerken te hebben verzorgd, zijn we sinds een aantal jaren ook uitgever van onze eigen bordspellenlijn onder ons merk HOT Games

Bicycle

HOT is de distributeur van de Bicycle pokerkaarten in Nederland.

Gamin'biz

Gamin'biz is de vertaling van Spel in Bedrijf, het merk van Michiel de Wit, bedenker van het spel Rollecate, en uitgever van spellen als Cubirds ( Familiespel van het Jaar 2021 ) en Hidden Leaders ( genomineerd Gouden Ludo -BE familiespel 2022 ). In 2023 winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 Nieuwkomer met het kaartspel Fika. Op Spotlight worden spellen als Wildcards, Cubosaurus, Gasha en het nieuwe Sea,Salt&Paper getoond.

Recent Toys

Recent Toys, opgericht in 2001, heeft als missie om hersenkrakers te maken: praktische puzzels die de knapste koppen uitdagen en spelers van alle leeftijden inspireren. Onze producten zijn eenvoudig, slim, uniek en gemaakt om lang mee te gaan, en bieden eindeloze uren stimulatie, of je nu een beginner bent of een geniale puzzel oplosser. We offeren nooit kwaliteit op en we streven naar betaalbaarheid voor zowel verkopers als consumenten.

Formula Games

Formula Games is de uitgever van succesvolle spellen als Formula en All Stars Playlist!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen