Smart NV

Stand B058

Neerveld 14
2550, Kontich
belgie
https://www.smart.be

Merken

Smart NV vertegenwoordigt de volgende merken:

SmartGames

SmartGames ontwikkelt spellen die zowel leuk zijn als leerzaam. Door SmartGames te spelen, ontwikkel je vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht, planning, logisch denken, probleemoplossend vermogen en concentratie. Elk spel biedt progressieve uitdagingen, beginnend met eenvoudige opdrachten die steeds uitdagender worden. Onze spellen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen; jong en oud kunnen genieten van de variërende moeilijkheidsniveaus. De spelregels zijn eenvoudig te begrijpen, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Elk spel wordt geleverd met een boekje (of app) dat alle uitdagingen

SmartMax

SmartMax zijn stevige, magnetische ontdekkingsspeelgoed voor peuters en kleuters vanaf één jaar oud. Geniet van zorgeloos, leuk en educatief speeltijd voor jou en je peuter. Leer alles over magnetisme met deze STEM-speeltjes en oefen de motorische vaardigheden van je kind. Duurzame, stevige materialen zorgen ervoor dat deze sets van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Ongeacht de smaak van je kleintje, er is een set voor elk kind. En alle sets zijn compatibel met elkaar. Bouw, speel, fantaseer, creëer en combineer!

GeoSmart

Geosmart is een magnetisch constructiespeelgoed dat geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stuk bevat magneten die beschermd zijn door een dubbel veiligheidssysteem.

Smartivity

Smartivity is wetenschappelijk doe-het-zelf constructiespeelgoed voor kids vanaf 6 jaar. De sets zijn gemaakt uit duurzaam vervaardigd, vooraf uitgelaserd hout. Je hebt geen gereedschap of lijm nodig! Van auto’s tot rollercoasters, muziekdozen tot robots… kinderen zijn gek op bouwen, spelen en leren met deze leuke STEAM activiteitenkits. Inspireer generaties van toekomstige ingenieurs over de hele wereld!

Foooty

Elk pakket bestaat uit 10 FOOOTY elementen, waarmee je alle populaire ballen kunt maken. Ben je meer creatief of heb je even geen zin om te ballen dan kun je met dit zelfde pakket ook andere vormen maken, zoals o.a. een raket, frisbee of een ster. De elementen kunnen met een simpel kliksysteem met elkaar worden verbonden. Als je klaar bent met spelen, steek je je FOOOTY pack weer terug in je zak. FOOOTY is sterk genoeg om zowel binnen als buiten

Rockeees

Ontdek Rockeees: een stapelgek spel dat je overal mee naartoe kan nemen. Dit in Nederland ontworpen spel is gemaakt van 100% gerecycleerde koelkasten. Elke blok heeft 17 verschillende zijden, speciaal vormgegeven om het stapelen (on)mogelijk te maken.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen