Ons allereerste Spot On Magazine is verschenen!

Ons allereerste Spot On Magazine is verschenen! Heb jij hem al ontvangen?

In het magazine vind je informatie over de vakbeurs Spot On Retail, een overzicht met informatie over de exposanten, de merken en de plattegrond.

Nog niet ontvangen, maar wel nieuwsgierig? Klik dan hier voor een online versie.

Voor wie is Spot On Retail

Vakevent Spot On Retail is voor alle ondernemers met een winkel of shop, of bijvoorbeeld een boekhandel, Primera, tankstation, warenhuis, supermarkt, conceptstore of kiosk. En uiteraard ook voor mensen die werkzaam zijn in de retailbranche.

Eigenaren, franchisenemers en -gevers, werknemers en stagiaires .. verkoop je speelgoed en kinderartikelen (vanaf baby), spellen en puzzels, stationery, gifts, wenskaarten en/of feestartikelen? Of oriënteer je je in deze segmenten? Wees welkom op Spot On Retail

Goodiebag op zondag

Ook kids zijn welkom. Op zondag hebben we een mooi gevulde goodiebag met producten van o.a. Wickie Prints, Creativ Company, Kingspoint Toys & Gifts, Verhaak, GrandPi, JeP Kids, 4WRD en Uitgeverij Deltas. Neem je je kids mee? Kom dan op tijd, want op=op!

We zien je graag op Spot On Retail op 15, 16 en 17 september. Kom beurzen, een spelletje spelen in de Spellenstraat of een ‘bakkie’ doen in het Spot On Café waar je tevens de retailorganisaties vindt voor informatie en vragen over de branches.

We houden het graag toegankelijk: entree, parkeren en koffie/thee zijn dan ook gratis voor bezoekers.

Data: 15 – 17 september 2024

Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Registreren: https://registratie.spotonretail.nl/

#inkopen #trends #netwerken #retailbranche