Gifts: interessant voor iedere retailer

Geven, krijgen en verrassen onverminderd populair

Giftsegment goed vertegenwoordigd op Spot On Retail

Op vakbeurs Spot On Retail is het giftsegment goed vertegenwoordigd. Naast de hardcore giftleveranciers, zijn er op veel van de stand ook producten te vinden die binnen dit segment vallen. En dat is niet vreemd, want een gift is voor (bijna) iedere retailer en ondernemer interessant:

  • als product in het standaardassortiment,
  • om het assortiment mee aan te vullen,
  • of als leuke meepakker voor klanten die eigenlijk ergens anders voor komen.

Een goede gift trekt mensen naar zich toe en draagt bij aan een verhoging van de omzet.

Gifts en cadeauartikelen: een kans

Het is voor veel mensen de gewoonte om iets mee te nemen als je naar een feestje gaat of bij iemand op bezoek gaat.

‘Vroeger’ was dat standaard een bloemetje, chocolaatje of wijntje (en dat is natuurlijk nog steeds fijn om te krijgen), maar de opkomst van de gift verdringt het aandeel van deze geijkte meenemers in een gestaag tempo.

En er is een grote verscheidenheid aan prachtige, grappige, kleine, attente en grote gifts te vinden in iedere prijsklasse. Een kans voor ondernemers dus om op in te spelen!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 en 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Gifts en impulsaankopen die scoren

Onze exposanten bieden de nieuwste, coolste en hipste producten aan. Een leuk aandenken, een attentie om vriendschap te vieren of een hart onder de riem voor wanneer het even niet zo goed gaat. Of een cadeautje voor het broertje of zusje van de nieuwgeborene, iets speciaals voor Moederdag, Valentijnsdag of kerst. Ook zie je vaak dat mensen graag iets meenemen voor een afspraakje met vrienden of familie, gewoon iets leuks dat niet te gek is maar laat zien ‘ik waardeer jou’. We willen simpelweg niet met lege handen komen en daar kunnen retailers van profiteren.

Impulsaankopen die scoren

Een leuke zaklamp of een zakje knikkers, een boekje met stikkers, een stuiterbal of scheetkussen. Het zijn een paar voorbeelden van impulsaankopen die we zo meepakken. Niet te duur, maar wel zo leuk en heel erg gewaardeerd. Tijdens Spot On Retail zijn deze impulsaankopen volop aanwezig om te worden bekeken en beoordeeld. Wat past bij jouw winkel? Op de vakbeurs ontdek je dé gifts en impulsaankopen die bij jou in de winkel scoren!

Kinderfeestjes en hebbedingetjes

Kinderfeestjes hebben een groot aandeel in het aantal gifts dat wordt verkocht. Als je een kinderfeestje geeft dan verwacht je cadeautjes en als je bent uitgenodigd voor een feestje dan neem je iets mee. Vaak bepalen ouders een maximumbedrag voor een kindercadeautje en gifts vallen vaak binnen dat budget. Bovendien is er een grote markt voor ‘hebbedingetjes’, die niet alleen bij kinderen geliefd zijn maar ook bij volwassenen. Een aardigheidje of gekkigheidje dat zelfs vaak bij het verjaardagscadeau wordt gedaan, gewoon omdat het zo leuk is.

Ontdek welke gifts onze exposanten aanbieden! Van klein naar groot en van goedkoop naar iets prijziger. Je bent welkom!

Verrassing!

Ben je voor je winkel, boekhandel, shop, kiosk, warenhuis, conceptstore of speelgoedwinkel op zoek naar producten in dit segment? Voor winkelpubliek dat iets ziet liggen en denkt: ‘Ja dat is leuk om te geven.’ Of: ‘Dat is handig om in huis te hebben als ik eens op visite ga of kinderen op bezoek krijg.’

Of voor kinderen die zoeken naar dat ene leuke cadeautje of die hippe gadget om bij het cadeau te doen, waarmee ze niet alleen de jarige verrassen maar zelf ook de blits maken? Dan ben je op Spot On Retail op de juiste plek!

Ik waardeer jou

Een leuk aandenken, een attentie om vriendschap te vieren of een hart onder de riem voor wanneer het even niet zo goed gaat. Of een cadeautje voor het broertje of zusje van de nieuwgeborene, iets speciaals voor Moederdag, Valentijnsdag of kerst. Ook zie je vaak dat mensen graag iets meenemen voor een afspraakje met vrienden of familie, gewoon iets leuks dat niet te gek is maar laat zien ‘ik waardeer jou’.

We willen simpelweg niet met lege handen komen en daar kunnen retailers van profiteren.

Meer aanbod en tickets

Naast gifts en cadeauartikelen tref je ook een groot aantal exposanten met speelgoed, puzzels en spellen, hobbyartikelen, babyartikelen, stationery, wenskaarten en feestartikelen!

Ondernemers bezoeken Spot On Retail gratis. Volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven. Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Lees over de meerwaarde van het bezoeken van een vakbeurs en andere gerelateerde artikelen in ‘Het belang van een vakbeurs’.

Volg ons op social media