Wenskaarten en Stationery

Schrijven, lezen, sturen, plakken, prikken en plannen.

Wenskaarten en stationery

Spotl On Retail heeft veel te bieden. Het is dé vakbeurs in Nederland voor de segmenten stationery, wenskaarten, kids, gifts en gadgets en party! En dat betekent veel aanbod van wenskaarten en stationery producten.

Er zijn veel plaatsen waar wenskaarten, schrijfwaren en stationery wordt aangeboden. Niet alleen in de boekhandel, maar ook bijvoorbeeld in de kiosk, warenhuizen, speelgoedwinkels en de supermarkt.

Veel exposanten met wenskaarten

Wenskaarten worden al sinds jaar en dag verkocht en zijn niet aflatend populair. Het is dan ook niet verrassend dat er legio collecties zijn die ieder een verschillende smaak en stijl vertegenwoordigen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een kaart voor.

Wenskaarten, ansichtkaarten en postkaarten worden ook graag gebruikt om in een lijstje te doen, aan een knijpertje hangen of op een prikbord te prikken. Tijdens vakbeurs Spot On Retail is er een enorm aanbod van exposanten met wenskaarten te vinden op de beursvloer. Alle belangrijke leveranciers waaronder The Art Group, Decadence, Orange Papers, Context Cards, American Greetings, Enfant Terrible, Pro Card Exclusive en MGPcards tref je op Spotlight. Kom kijken en ontdek het uitgebreide assortiment van veel exposanten met wenskaarten!

Divers aanbod stationery

We gebruiken het iedere dag. Het schrijven van een boodschappenbriefje, bijhouden van een dagboek of bullet journal, een lief kaartje dat je kreeg op een prikbord prikken met een punaise, een recept uitzoeken uit een receptenboek voor een opkomende verjaardag en waar had je nou ook alweer die post-it geplakt met dat telefoonnummer… en ga zo maar door.

Stationery maakt echt deel uit van ons dagelijks leven. Ontdek op Spot On Retail een diversiteit aan stationery producten en de belangrijkste trends!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 en 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Wenskaarten

De diversiteit in dit segment is groot en voor ieder publiek en iedere portemonnee is er dan ook een passend wenskaartenconcept te vinden. Wenskaarten met illustraties, foto’s, grappige voorstellingen of kunst. Voor iedere smaak en gelegenheid is er een kaart te vinden en vaak nog in verschillende varianten.

Wenskaarten zijn overal te verkopen, het is een laagdrempelige postwens of toevoeging bij een gift. Niet verwonderlijk dus dat er op Spot On Retail een enorm aanbod van wenskaarten te vinden is. Ontdek het aanbod, spot de nieuwe lijnen en doe er je voordeel mee!

Stationery

Ook populair zijn gepersonaliseerde stationery. Producten voor het bureau die het logo of de naam van een thema, serie, speciale gelegenheid, winkel of keten dragen.

Of je nu op zoek bent naar schrijfwaren, moderne of klassieke ansichtkaarten of boeken of kleine artikelen bureau artikelen, kom naar Spot On Retail. En maak kennis met exposanten die stationery aanbieden passend bij je assortiment.

Meer aanbod en tickets

Naast alles voor kids tref je ook een groot aantal exposanten met stationery, gifts en party! Ondernemers bezoeken Spot On Retail gratis, volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven van de exposanten. Bestel je ticket, kom naar de beurs en ontdek alles wat Spot On Retail je te bieden heeft!

Volg ons op social media