APLI - MIQUELRIUS

Stand B002

Chaussée de la Hulpe 177 B20
1170, Brussel
belgie
https://www.miquelrius.com/en/

Merken

APLI - MIQUELRIUS vertegenwoordigt de volgende merken:

Back2Fun

Ja, de pret is terug! Welkom in het schattigste hoekje van het universum. Back2Fun-producten zijn ontworpen om geluk en goede vibes in de wereld te brengen. Ze maken van elke dag een feest zodat je nooit stopt dromen na te jagen, te lachen en plezier te hebben. En hier komt het beste gedeelte: Back2Fun is hier om plezier toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Back2fun is het leukste en kleurrijkste assortiment voor in de klas. Je Back2Fun vrienden wachten op je voor meer plezier!

MIQUELRIUS

MIQUELRIUS wil voldoen aan de behoeften van alle klanten, naargelang hun leeftijd, voorkeuren en trends. Met ons assortiment notitieboeken bieden we je de mogelijkheid om hun persoonlijkheid te weerspiegelen in hun kantoor, school of bedrijf. En omdat het leven uit kleine momenten bestaat, moeten we elke speciale gelegenheid vieren. En wat ze zeggen is waar: geven is beter dan ontvangen. Miquelrius accessoires, rugzakken en notitieboekjes met printontwerpen en kleuren voor degenen van wie we het meest houden.

APLI

APLI is een bedrijf met meer dan 90 jaar ervaring, dat zijn producten distribueert in meer dan 80 landen via zijn 5 fabrieken en 6 dochterondernemingen. APLI is een toonaangevende fabrikant van zelfklevende etiketten en kantoorartikelen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op kwaliteit, respect voor het milieu, innovatie en een grote betrokkenheid bij mensen. Onze missie is om het dagelijks leven van professionals te vereenvoudigen door het aanbieden van een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten voor kantoor- en winkelgebruik.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen