Bresser Benelux

Stand B094

Smirnoffstraat 8
7903 AX, Hoogeveen
nederland
http://www.bresserbenelux.nl

Merken

Bresser Benelux vertegenwoordigt de volgende merken:

Bresser

BRESSER staat internationaal bekend voor goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Als professioneel en innovatief bedrijf voorziet BRESSER in producten welke nodig zijn om passie voor astronomie, microscopie en outdoor te stimuleren en te ontwikkelen. Dat doen we door middel van ons assortiment, onze service, onze kennis en passie op het gebied van astronomie, microscopie en outdoor. Daarmee bedient BRESSER bijna alle productsectoren: van specialisten in astronomie, optiek, fotografie en jacht tot grote detailhandelsketens, speelgoedwinkels en geselecteerde webwinkels.

Bresser Junior

BRESSER JUNIOR richt zich tot de jonge natuurliefhebbers en de wetenschappers van morgen. Met producten die speciaal voor kinderhanden zijn ontwikkeld, ontdekken kinderen de wereld om hen heen. Dus bekijken ze de sterren met de telescopen, zien ze alledaagse dingen met nieuwe ogen door de microscopen en worden ze enthousiaste natuurwaarnemers met de verrekijkers. Bovendien zijn de producten in de categorie Smart Learning ontworpen om leren nog leuker te maken. Met onze STEAM-producten maken wij Smart Learning leuk.

National Geographic

NATIONAL GEOGRAPHIC is wereldwijd een begrip. Sinds 2012 biedt het licentiemerk NATIONAL GEOGRAPHIC Kids en NATIONAL GEOGRAPHIC een breed scala aan optische en outdoor producten voor zowel scholieren als volwassenen. Ontdek de wonderen van de natuur met onze computergestuurde telescopen, verken het microscopische met onze instapmicroscopen, en leg avonturen vast met onze actioncams. Onze productselectie heeft alles wat nieuwsgierige geesten nodig hebben om nieuwe gebieden te verkennen en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Ga op ontdekkingstocht met

Freek Vonk x Bresser

Freek Vonk neemt, met zijn ontembare nieuwsgierigheid voor dieren en natuur neemt avonturier, presentator en bioloog, samen met BRESSER, kinderen en volwassenen mee op avontuur. Onze missie is iedereen bewust te maken van de schoonheid van de natuur en kwetsbaarheid van de aarde. Wij bieden in samenwerking met Freek Vonk een boeiend en uitdagend assortiment aan. De Freek Vonk X Bresser product serie biedt op vele toepassingsgebieden het juiste assortiment voor nieuwsgierige en leergierige kinderen. Laterrr!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen