Clavis Uitgeverij

Stand G050

Hellingbaan 422
1033 DB, Amsterdam
nederland
https://www.clavisbooks.com/nl-nl

Merken

Clavis Uitgeverij vertegenwoordigt de volgende merken:

Clavis Books

Clavis Uitgeverij gelooft dat de wereld van morgen er zal uitzien als de dromen van de kinderen van vandaag. Daarom is het essentieel dat we ons uiterste best doen om de fantasie van kinderen te stimuleren. Clavis draagt daaraan bij met jaarlijks heel wat nieuwe boeken, voor kleintjes vanaf 12 maanden tot jongeren van 18 jaar. Laat u verrassen door ons ruime aanbod!

Clavis Joy

Spelen en leren met je lievelingspersonages. Dat kan met de producten van Clavis Joy. Voor jonge kinderen is het leven één grote ontdekkingstocht. Gelukkig nemen de personages uit hun favoriete boeken hen met veel enthousiasme mee in herkenbare, ontroerende en spannende avonturen. Met de producten van Clavis Joy komen de geliefde personages nog meer tot leven, helemaal klaar om te worden ontdekt door de peuters en kleuters.

Clavis Muziek

Boeken om naar te luisteren. Spits je oren voor Clavis Muziek! Je kunt boeken lezen, je kunt boeken voelen. je kunt boeken, zien ervaren en meemaken. En je kunt boeken ook horen! Ontdek onze gloednieuwe geluidenboekjes!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen