Kidzpiration

Stand A043

Badhuisweg 26
2587 CH, 'S-GRAVENHAGE
nederland
https://kidzpiration.nl

Merken

Kidzpiration vertegenwoordigt de volgende merken:

Abel Wooden Toys

De unieke vorm van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel bogen bouwt er meteen heel mooi uitziet. Ontdek de creatieve mogelijkheden van de bogen; torens bouwen, verrassende figuren maken, spannende evenwichtsspelletjes en samen spel met ander (open) eind speelgoed. Abel Blocks kan uitstekend gebruikt worden om de fijne motoriek, concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en fantasie te bevorderen.

Candylab Toys

Candylab is een Amerikaans merk, gevestigd in Brooklyn New York. Ze hebben een duidelijke missie “Hout speelgoed beter te maken dan plastic, zonder compromissen”. Ze geloven in uitgebreid gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap, en dat geweldig design bereikbaar moet zijn, niet voorbehouden aan luxe status. De houten auto’s zijn leuk om mee te spelen, maar ook zeker een snoepje voor het oog.

Mini Coco

De Mini Coco Flash cards, fantasierijke zwart-wit fkijkkaarten speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Pasgeborenen kunnen maximaal 20-30 cm zien en monochroom. Hierdoor zijn ze gefascineerd door contrastrijke afbeeldingen, vormen en patronen. Een extra bonus is dat alle drie de thema's op de achterkant een leuke activiteit bevatten. Je kunt leren tellen met het boerderij thema, kleuren herkennen met de oceaan en zoek de verschillen met de safari. De kaarten zijn gemaakt van stevig karton. Ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Waytoplay

Waytoplay is opgericht en gerund door een familie, die geloven in creativiteit, verbeeldingskracht en verbinding. Met de flexibele autobaan kan er zowel binnen als buiten mee gespeeld worden en kan in op ieder ondergrond en vorm gelegd worden. Waytoplay moedigt fantasierijk spel aan en is perfect combineerbaar met ander (open-eind) speelgoed. De baandelen worden ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Flexibel – Waterbestendig - Duurzaam

Cubika

Het houten speelgoedmerk "Cubika" werd opgericht in 2015. Sindsdien is het bedrijf ongeëvenaard en is het een leider geworden op de Oekraïense markt voor houten speelgoed. Hun hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (FSC), de Karpaten. Omdat hun fabriek zich ook in de Karpaten bevindt, Kunnen ze onnodig verspillend transport van hout vermijden, waardoor ze een lagere ecologische voetafdruk hebben.

Bavvic

BAVVIC houten bouwblokken zijn niet alleen voor kinderen. Ze zijn voor iedereen die ernaar verlangt zijn innerlijke kind los te laten, te ontsnappen aan het alledaagse volwassen worden en te duiken in een wereld van plezier en creativiteit. Deze blokken zijn educatief en verbeteren de probleemoplossende vaardigheden, het ruimtelijk inzicht en de fijne motorische coördinatie. Ze zijn milieuvriendelijk, gemaakt van hoogwaardig hout en het potentieel om generaties lang te worden doorgegeven.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen