Mooideco

Stand A040

Industrieweg 83
3044 AS, Rotterdam
nederland
https://mooideco.nl

Merken

Mooideco vertegenwoordigt de volgende merken:

Mooideco

Kalisan is een vooraanstaand merk dat hoogwaardige ballonnen produceert, gemaakt van 100% natuurlijke latex, waardoor ze biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Hun assortiment omvat diverse kleuren, vormen en maten, geschikt voor elke gelegenheid. Kalisan staat bekend om kwaliteit, veiligheid en innovatieve ontwerpen, en heeft een sterke internationale aanwezigheid. Ze focussen op duurzaamheid en blijven innoveren om aan de marktbehoeften te voldoen.

Sempertex

Sempertex is een gerenommeerd ballonnenmerk uit Colombia, gespecialiseerd in hoogwaardige latex ballonnen. Hun producten staan bekend om de levendige kleuren, duurzaamheid en uitgebreide variëteit aan vormen en maten. Sempertex ballonnen zijn populair voor decoraties en feestelijke toepassingen wereldwijd. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en milieuvriendelijkheid, met ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn. Innovatie en voortdurende verbetering zijn kernwaarden, wat hen tot een favoriet maakt bij professionele decorateurs en feestplanners.

Kaleidoscope balloons

Kaleidoscope Balloons is een toonaangevend merk dat zich richt op kleurrijke, gedetailleerde folieballonnen. Ze bieden een breed assortiment aan creatieve ontwerpen, variërend van populaire thema's en karakters tot gepersonaliseerde opties. Bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, zijn Kaleidoscope Balloons populair voor feestdecoraties en speciale gelegenheden. Het merk combineert innovatie met esthetiek, waardoor hun ballonnen opvallend en feestelijk zijn, perfect voor zowel particuliere als professionele decorateurs.

Premium conwin

Premium Conwin is een toonaangevend merk in de ballonindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur en accessoires voor het opblazen en verwerken van ballonnen. Ze bieden geavanceerde oplossingen zoals elektrische inflators, precisie-instrumenten voor heliumbeheer, en accessoires voor ballondecoratie. Premium Conwin staat bekend om hun innovatieve technologie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke producten, die vaak de voorkeur genieten van professionele ballondecorateurs en evenementenspecialisten wereldwijd. Hun producten helpen bij het efficiënter en creatiever inrichten van feestelijke gelegenheden.

Grabo Balloons

Grabo Balloons folieballonnen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitgebreid assortiment. Binnen de decoratie branche staan ze bekend als 1 van de meest betrouwbare folieballonnen op de markt waardoor je na het opblazen geen zorgen meer hoeft te maken of de ballonnen het feest wel gaan overleven. Al met al, grabo is het merk waarvoor je kiest als je hoogwaardige kwaliteit wilt leveren

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen