Mrs Jansen Agency

Stand I028

Charles Petitweg 37-8
4827 HJ, Breda
nederland
http://www.mrsjansen.nl

Merken

Mrs Jansen Agency vertegenwoordigt de volgende merken:

Done by Deer

Ontdek het speelse Done by Deer omniversum, vol doordachte innovaties en geweldig speelgoed en serviesgoed voor elk kind, van newborn tot peuter. de Done by Deer vriendjes houden van spelen en leren, en zijn toegewijd aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van kinderen. - alles wordt grondig getest en veilig om mee te spelen - het speelgoed voldoet aan de Europese speelgoednorm EN71 - een focus op ondersteunend leren - veel speelse elementen en stimulerende eigenschappen - training voor de fijne- en grove

Oli&Carol

Dit geweldige Spaanse merk maakt de leukste sustainable bijt- en badspeeltjes die er zijn. Handgemaakt en volledig van natuurrubber, daar houden we van. De leukste en gekste designs. Los te bestellen of op een vloer display of in het te gekke marktkraam display. Het perfecte baby cadeautje in je winkel tegen commerciële en kleine prijzen.

Kid's Concept

Zweeds merk in houten speelgoed, deco en meubeltjes voor de kinderkamer. Zo veel mogelijk eerlijk en FSC geproduceerd. In mooie zachte kleuren die in elke woonkamer of kinderkamer gezien mogen worden. Dit speelgoed stop je niet weg!

OMY

Te gekke XL kleurposters, magic stiften, knutselsets, mini pocket kleurposters, nagelstickers, tattoos, magic do en nog heel veel meer. Allemaal gekenmerkt door kleurrijke en mooie verpakkingen en designs, voor commerciële prijzen. Gemaakt door 2 creatief designers uit Parijs.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen