Selecta Spel en Hobby

Stand F095

Teugseweg 18B
7418 AM, Deventer
nederland
https://games.tactic.net/nl/

Merken

Selecta Spel en Hobby vertegenwoordigt de volgende merken:

Selecta

Selecta is bekend als een van Nederlands langst bestaande speelgoedmerken. Al meer dan 90 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitbrengen van spellen en boeken voor alle leeftijden. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij gezelligheid en plezier in de Nederlandse huiskamer kunnen brengen. Door de juiste balans tussen geluk en strategie staan onze producten garant voor urenlang speelplezier! Selecta: kwaliteit, creativiteit en gezelligheid.

Tactic OY

Tactic is een echt Fins familiebedrijf met oog voor milieu en natuur. Tactic is ontstaan in 1967 en ontwikkelt en produceert al haar spellen en puzzels zelf in Finland. Tactic is in de jaren uitgegroeid tot een multinational en verkoopt haar producten in meer dan 79 landen wereldwijd.

Picasso Tiles

Picasso Tiles Magneet Speelgoed - waar fantasie en creativiteit samenkomen met magnetische bouwblokken. Picasso Tiles staat bekend om zijn indrukwekkende collectie magneetspeelgoedsets, vervaardigd uit niet-giftig ABS-plastic. Picasso Tiles onderscheid zich door zijn gunstige prijs.

Tiger Tribe

Tiger Tribe werd in 2007 opgericht in Australië met als missie om cadeaus en speelgoed te ontwerpen die de fantasie en het gevoel van plezier van een kind aanspreken. De Tiger Tribe producten zijn geproduceerd zonder plastic en zijn het ideale cadeau voor vele kinderen die opzoek zijn naar unieke producten.

Kosmos

Kosmos levert met zijn speelgoed experimentkits al ruim 100 jaar een belangrijke bijdrage aan het kindvriendelijk aanleren van wetenschappelijke principes en proefjes. Een ideaal cadeau voor leergierige kinderen.

Castorland

Unieke puzzels voor kinderen en volwassen. Variërend van 70 stukjes tot 4000 stukjes.

Lasren

Lasren staat voor kwalitatieve en educatieve puzzels voor kinderen.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen