van der Meulen

Stand E072 + E080

Lorentzstraat 23
8606 JP, Sneek
nederland
https://www.vandermeulen.com/nl-nl/

Merken

van der Meulen vertegenwoordigt de volgende merken:

Clown Games

De spellen van Clown Games vermaken al jaren jong en oud, met spellen als het Keezenspel, 15 Go! en Dieren Memo. We bedenken elk jaar nieuwe, originele spellen en verliezen daarbij betaalbaarheid niet uit het oog. Onze spellen zijn meerdere malen genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar en zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamer.

TY

Kun jij de verleiding van de Ty knuffels met grote en glimmende ogen ook niet weerstaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden een zeer uitgebreid assortiment van Ty producten. De producten van Ty zijn namelijk exclusief bij ons te verkrijgen!

Making Memories

Samenzijn, dat is tegenwoordig vaak met een mobieltje voor je neus. Fantastisch voor het contact met vrienden en familie overzee, maar bij mensen die fysiek dicht bij je staan, staat datzelfde mobieltje u201cechte verbindingu201d vaak in de weg.Kirsten Schilder, moeder van drie, kijkt vrienden, familie en haar kinderen graag liefdevol in de ogen. Ze bedacht originele spellen rondom de decemberfeesten u00e9n een vakantiedagboek en anders-dan-anders vakantiekwartet om de tijd die je samen hebt ook echt gezellig samen door te brengen.

Little Dutch

Het merk Little Dutch is niet meer weg te denken in Nederland, maar ook andere landen in Europa zijn er gek op. Aan de naam is al te horen dat het een oer-Hollands merk is. Het kunststof speelgoed is exclusief bij ons als Little Dutch groothandel verkrijgbaar! Samen met de ontwerpers van Little Dutch ontwikkelen wij het leukste en mooiste speelgoed.

Cubic fun 3D

De 3D puzzels van Cubic fun zijn uitdagend en ook nog eens mooi. Bouw bekende architectuur en voertuigen na zoals de Eiffel toren en de Titanic. Als je ze af hebt staan ze ook nog eens mooi als pronkstuk in je huis!

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 & 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen