Spot On Netwerken

Kom jij naar Spot On Retail om te netwerken? Een bezoek aan een vakbeurs is 𝘣𝘺 𝘧𝘢𝘳 de beste en meest toegankelijke manier om te netwerken.

Samenwerking retailorganisaties

In ieder geval tref je niet minder dan 115 (!) exposanten en de belangrijke retailorganisaties: Audax Convenience Concept (CIGO, Giftclub, Spot, Smaakgilde) Coöperatie Primera b.a. en Libris Blz. B.V.

Netwerkmogelijkheden om van te smullen zeg maar!

Vakevent biedt kansen

Het samenkomen van leveranciers, retailers, inkopers, professionals, brancheorganisaties en media op een vakevent biedt échte kansen! Actief aangaan en onderhouden van professionele contacten die je verder kunnen helpen in je business. Het zogenaamde leggen en versterken van functionele contacten, met de achterliggende gedachte om kennis te vergaren, ondersteuning te zoeken en samenwerking te creëren om zakelijke doelen te verwezenlijken … we realiseren ons dat bovenstaande nogal droog klinkt.

Platform voor zakelijk netwerken

Gelukkig bieden we het ‘droge’ netwerken aan in een gemoedelijke sfeer o.a. in ons Spot On Café voor ongehinderd, onbeperkt en vooral aangenaam zakelijk netwerken.

👉 Wie ken je al?

👉 Wie is nieuw?

👉 Welke kennis wordt er gedeeld over jouw markt, regio of klantgroep?

👉 Kun je informatie ophalen over trends en ontwikkelingen?

Ondernemende retailers en professionals zijn welkom om te netwerken op Spot On Retailers. En ja, hoe meer vakgenoten naar Spot On Retail komen, hoe waardevoller de netwerkopbrengst.

We zien je graag op Spot On Retail! Aanmelden kan via deze link. Entree en parkeren zijn gratis.

Pro Card Exclusive (stand F002)
American Greetings (stand E063)
Bekking & Blitz (stand E012)
Van der Meulen Speelgoed (stand E072)