Spot On Trends

Wat zijn de trends? Op vakbeurs Spot On Retail ontdek je de trends op het gebied van speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen.

Focus op ontwikkeling

In het algemeen is een trend een ontwikkeling die voor een langere tijd een bepaalde richting opgaat. Het is een patroon van geleidelijke verandering waarin zich iets ontwikkelt naar een bepaalde richting. Een lijn of modernisering, waarbij nieuwe producten, marketinguitingen en het gedrag van mensen steeds meer voldoen aan een nieuwe stijl of mode.

Patroon van geleidelijke verandering

We spreken vaak van trends als het gaat om retail en ‘de markt’. Maar wat is het nu eigenlijk? In het algemeen is een trend een ontwikkeling die voor een langere tijd een bepaalde richting opgaat. Een patroon, waaruit je een geleidelijke verandering kunt afleiden. In de slipstroom van de trendontwikkeling worden er nieuwe producten op de markt gebracht en technieken gemoderniseerd. Maar ook verkooptechnieken en waarden zijn aan de tand des tijds en de trendontwikkeling onderhevig.

Meedoen of niet

De belangrijkste vraag voor retailers is natuurlijk: hoe speel ik hier zo goed mogelijk op in? Hoe krijg ik ook daadwerkelijk die klanten in mijn winkel die gevoelig zijn voor de trendontwikkeling? Voor nieuwe producten? Voor mijn nieuwe aanpak? En ook: wil ik meedoen met de trend of ga ik voor de tegentrend?

Spot On Retail: platform voor trends

Hoe gaat het nu en waar gaan we naartoe? Dat is de basisvraag. En daar kan een bezoek aan Spot On Retail goede antwoorden op geven. Als jarenlang is het hét platform waar je de kennis kunt halen die je nodig hebt om de trends te ontwaren en ontwarren en er je voordeel mee te doen.

Onze experts, de exposanten, en de belangrijkste brancheverenigingen staan voor je klaar met informatie en kennis van de markt waar ook zij dagelijks werkzaam in zijn. Kom naar Spot On Retail en doe er je voordeel mee!

Bezoek en parkeren zijn gratis. Meld je aan en komt trends spotten!

BeLONG / Haba (stand D050)
The Big Gifts (stand E056)
Baby’s Only (stand B054)
Depesche (stand E040)