Spotlight wordt Spot On Retail

Spotlight en NSO Retail introduceren nieuw vakevent voor de retail: Spot On Retail

Spotlight Event en brancheorganisatie NSO Retail slaan de handen ineen. Het nieuwe event: Spot On Retail brengt exposanten, brancheverenigingen, winkelformules zoals Audax Retail (Bruna en Readshop), Convenience Concept (CIGO, Giftclub, Spot, Smaakgilde), Primera en Tabac & Gifts en retailondernemers samen! Om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en producten in te kopen. De eerste editie is op 15, 16 en 17 september 2024 in het Autotron Rosmalen.

Toegevoegde waarde

Met de introductie van deze samenwerking in het nieuwe event zal de naam Spotlight verdwijnen, terwijl de formule blijft bestaan en in het nieuwe concept wordt geïntegreerd. Hierdoor ontstaat er een grote toegevoegde waarde met de toevoeging van brancheverenigingen, winkelformules zoals Audax Retail (Bruna en Readshop, Convenience Concept (CIGO, Giftclub, Spot, Smaakgilde), Primera en Tabac & Gifts. Dit biedt deelnemende exposanten de mogelijkheid om een nog breder publiek aan te spreken! Spot On Retail is hèt vakevent voor ondernemende retailers.

Vakbeurs: platform en ontmoetingsplaats

Spot On Retail is het platform en ontmoetingsplaats voor ondernemende retailers en belanghebbenden zoals leveranciers, ondernemers, winkelformules, brancheverenigingen, media, die een assortiment vertegenwoordigen bestaande uit: boeken, tijdschriften, wenskaarten, cadeaukaarten, kantoorartikelen, gifts, speelgoed, spellen, puzzels, hobby-artikelen, post- en gelddiensten, stationery en feestartikelen. De beurs wordt twee keer per jaar georganiseerd: in maart en in september. In september wordt het concept aangevuld met een aanbod van tabak- en rookwaren. Dit zal plaatsvinden in een afgescheiden eigen ruimte, met een eigen toegang en/of beveiligde toegang waar leeftijdscontrole van toepassing is.

Spotlight organisatoren Bas de Bruin (links) en Jurgen Pietersen (rechts) en Janwillem Burgering, directeur van NSO Retail (midden), tekenen de overeenkomst die ze verbindt in het nieuwe vakevent Spot On Retail.

Wat niet verandert

Spot On Retail blijft net als Spotlight toegankelijk voor iedere ondernemer met aantrekkelijke tarieven die ook voor kleinere en startende ondernemers interessant zijn. Dit geeft op de beurs een fijne dynamiek en diversiteit.

Ook op Spot On Retail krijg je de ruimte om je te presenteren zoals past bij je bedrijf. Denken buiten de kaders? Ja graag! Acties organiseren? Natuurlijk! Nét even iets anders doen of presenteren dan andere exposanten? Leuk! We worden nog steeds graag deelgenoot van je spannende en verfrissende stand ideeën.

Informatie en mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Spot on Retail jou als exposant te bieden heeft? Stuur ons dan gerust een bericht. We maken graag een afspraak.

Bas de Bruin / bas@spotonretailnl / +31 (0)6 1172 6459

Jurgen Pietersen / jurgen@sspotonretail.nl / +31 (0)6 1366 5851